وب سایت آموزشی و فناوری اطلاعات

نحوه‌ی غیرفعال کردن و حذف حساب کاربری در تلگرام

1016012119-trick_893x714

در محیط اپلیکیشن Telegram امکان غیرفعال نمودن و یا حذف حساب کاربری وجود ندارد. تنها در محیط Settings این اپ می‌توان تعیین کرد که در صورت عدم فعالیت در یک بازه‌ی زمانی، حساب کاربری به طور خودکار حذف شود. در این ترفند به معرفی نحوه‌ی غیرفعال کردن و حذف حساب کاربری در تلگرام خواهیم پرداخت.

 

ذکر این نکته ضروری است که پیش از این کار از انجام آن اطمینان حاصل کنید. چرا که با این کار کلیه متعلقات حساب کاربری شامل پیام‌ها، گروه‌ها و مخاطبین نیز حذف خواهند شد و امکان بازگشت آن‌ها در آینده وجود ندارد. همچنین دوستان شما دیگر امکان مشاهده‌ی تصاویر و اطلاعات شما و ارتباط با شما را نخواهند داشت.

 

بدین منظور ابتدا در مرورگر اینترنتی خود وارد لینک زیر شوید:

https://telegram.org/deactivate

2015-10-16_00-38-42

در صفحه‌ای که باز خواهد شد، شماره‌ی تلفن همراه مربوط به حساب کاربری خود را (به طور صحیح و همراه با پیش‌شماره‌ی کشور) وارد نمایید و سپس روی Next کلیک کنید.

2015-10-16_00-40-41

اکنون  رمز عبوری به تلگرام شما ارسال می‌شود. شما باید این رمز عبور را در قسمت Password وارد نمایید و روی Sign In کلیک کنید.

2015-10-16_00-42-09

2015-10-16_00-43-11

در صفحه‌ی بعد بر روی دکمه‌ی Done کلیک کنید.

2015-10-16_00-45-25

اکنون جهت تأیید نهایی حذف حساب کاربری بر روی Yes, delete my account کلیک کنید.

2015-10-16_00-46-17

در نهایت با پیغامی مبنی بر حذف موفقیت‌آمیز حساب کاربری روبه‌رو خواهید شد.

2015-10-16_00-45-23

 

منبع: ترفندستان

 

 

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

فرم ورود کاربر

ابتدا باید وارد حساب کاربری خود شوید