login_logo2-4

چطور تاریخچه یوتیوب را پاک کنیم؟

چطور تاریخچه یوتیوب را پاک کنیم؟

یوتیوب به یکی از ابزارهای سرگرمی آنلاین برای میلیون ها نفر در سراسر دنیا تبدیل شده است. این شبکه به کاربران اجازه می دهد فیلم و ویدئوهای خود را بین میلیون ها کاربر اینترنتی به اشتراک بگذارند. به همین جهت یوتیوب به یکی از بزرگ ترین و پرطرفدارترین کانال و سایت اشتراک ویدئو در جهان تبدیل شده است.

جالب است بدانید که ویدئوهایی که در این پلتفرم پخش می کنید، در قسمت تاریخچه باقی می مانند. این قابلیت برای کاربرانی که قصد دارند مروری روی ویدئوهای مشاهده شده خود داشته باشند، بسیار مفید است. اما گاهی همین تاریخچه می‌تواند حریم خصوصی کاربران را به خطر بیندازد و به یک مشکل تبدیل شود.

آیا می ‌دانید تاریخچه ویدئوهای مشاهده شده در این سایت به راحتی قابل پاکسازی است؟ ممکن است ویدئویی را پلی کرده و پس از مدتی به دلایلی بخواهید که رد آن را از گوشی خود پاک کنید. فرآیند حذف آنچه در یوتیوب دیده اید و سابقه هیستوری و گردشی که در این شبکه اجتماعی داشته اید، با چند حرکت ساده قابل انجام است که در زیر شرح داده می شود.

پاکسازی تاریخچه روی وب سایت

اگر بخواهید که از طریق وب سایت ردپای خود را پاک کنید، باید مراحل زیر را انجام دهید:

  • ابتدا به وب سایت یوتیوب بروید

  • وارد اکانت خود شوید
  • روی منوی قرار گرفته در سمت چپ بالای صفحه کلیک کنید

  • روی History بزنید

  • در قسمت سمت راست، بخش Watch History را کلیک کنید

 

  • از همان منو، گزینه Clear All Watch هیستوری را انتخاب کنید.

همچنین در قسمت Pause watch history می توانید تعیین کنید که بقیه ویدئوهای جدیدی که از این پس مشاهده می کنید، وارد این قسمت نشده و ذخیره نشوند. می توانید این تنظیمات را هر زمان که بخواهید به حالت اول برگردانید.

اما اگر بخواهید در اپلیکیشن تلفن همراه خود این کار را انجام دهید بهتر است مراحل زیر را دنبال کنید.

  • اپلیکیشن یوتیوب را از دستگاه هوشمند خود اجرا کنید
  • منوی اصلی را باز کرده و روی Settings فشار دهید.
  • گزینه‌ Privacy را فشار دهید
  • در صفحه به‌نمایش درآمده روی گزینه‌ Clear watch history فشار داده و مجوز اجرای عملیات پاکسازی تاریخچه را با انتخاب گزینه‌ OK صادر کنید.

توجه داشته باشید با استفاده از هریک از این روش‌ها، تاریخچه ویدئوهای مشاهده شده در تمام دستگاه‌ ها اعم از رایانه، تلفن همراه، تبلت و … پاک می ‌شود و نیازی به اجرای مراحل به‌صورت مجزا در هر دستگاه وجود ندارد.

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

فرم ورود کاربر

ابتدا باید وارد حساب کاربری خود شوید